Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Binnenkort in onze winkel

voorraad onbekend
€ 24,99

Bestsellerauteur Lynn Austin presenteert haar nieuwe boek 'Als ik jou was' begin september in Nederland. Reserveer nu alvast een exemplaar van deze prachtige christelijke roman bij Boekhandel Sjofar. Lynn Austin is in Nederland een geliefde christelijke schrijfster. Haar boeken worden door duizenden lezers gewaardeerd.

In 'Als ik jou was' beschrijft Lynn Austin het bijzondere verhaal van twee vriendinnen, Eve en Audrey. Begin 1940 wordt hun vriendschap getypeerd door een klassenverschil: de moeder van Eve is kamenierster op het Britse landgoed Wellingford Hall... voor de moeder van Audrey. Het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zet voor iedereen alles op z'n kop. Allebei de meisjes melden zich aan als ambulancechauffeur tijdens en na de bombardementen. Het markeert het begin van een enerverende tijd vol verliezen, liefde en dromen.

Na de oorlog, moeten beide vrouwen een levensveranderende beslissing maken die hun wegen zal scheiden. Tot Audrey in 1950 in Amerika aankomt om daar een nieuw leven te beginnen bij de schoonfamilie die ze nog niet eerder heeft ontmoet. Maar dan ontdekt ze dat Eve een aantal jaar eerder haar plaats heeft ingenomen...

Lynn Austin staat bekend om haar grondige research en meeslepende romans. Voor 'Als ik jou was' reisde ze af naar Londen om zich te verdiepen in de wereld van de ambulancemeisjes.

voorraad onbekend
€ 17,50
Wat is wijsheid? Bourbon de Parme, Carlos de
voorraad onbekend
€ 14,90
Verdoofd Mijnders, Hans
voorraad onbekend
€ 11,99
LEEF! Agenda 2021 Groot Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
voorraad onbekend
€ 14,99
LEEF! Familieplanner 2021 Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
voorraad onbekend
€ 12,99
LEEF! Agenda 2021 Klein Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
voorraad onbekend
€ 10,99
MamAgenda 2021 Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
voorraad onbekend
€ 14,99
Slaappraatjes Feenstra, Marjolein
voorraad onbekend
€ 15,99
Schepping en val Bonhoeffer, Dietrich
voorraad onbekend
€ 19,99