Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Recensies

22 recensies geschreven
pagina 1 van 3
voorraad onbekend
€ 55,-
NBV21 COMPACT.
Geschreven door Frank op 16 januari 2024

Mijn eerste bijbel! Mooier dan op de foto's, voelt zacht aan, net leer. Slaat makkelijk en soepel open. Voor mij een handzaam formaat. Leest voor mij makkelijk en begrijpelijk. Hoop veel te mogen ontdekken!! Zeker een aanrader!

voorraad onbekend
€ 26,-
Ik zocht allah en vond Jezus
Geschreven door Renze Sprang op 29 november 2022

Indrukwekkend boek over een opgroeiende moslim die in aanraking komt, via een vriend, met het christelijk geloof. Met respect geschreven voor zijn ouders, zus en gemeenschap. Hij schopt niet na, in tegendeel, hij spreekt vol liefde over zijn ouders en de gemeenschap waar hij zich in bevond. Hij beschrijft indrukwekkend wat de bijbelteksten met hem deden. Hoe nieuw dat voor hem was, dat er zoveel liefde uit de woorden van Jezus klonken. Bijzonder hoe hij door dromen gedreven uiteindelijk pas echt de sprong durft te nemen, wetend wat het hem gaat kosten t.o.v. zijn familie.Heeft later ook mooie debatten gevoerd over de 3 eenheid van God en dat Jezus Gods Zoon is (te vinden op youtube).Aanrader!

Kijk nou eens! Loenen, Frits van
voorraad onbekend
€ 6,50 € 3,99
kijk nou eens
Geschreven door willem Jan verheul op 28 september 2022

leuk prentenboek...

Beschadigd Suijker, Teunie
voorraad onbekend
€ 7,50
super leuk boek
Geschreven door kim op 5 januari 2022

leuk en spannend boek! echt een aanrader!

Herfstfluistering Meritt, Alyse Nicole
voorraad onbekend
€ 19,95
Herfstfluistering
Geschreven door André van der Beek op 17 augustus 2021

Een prachtig levensverhaal van een Joods meisje die van alles meemaakt en tenslotte haar Messias vindt op een hele bijzondere wijze. Echt een aanrader!

Papieren paradijs Medema, Marlies
voorraad onbekend
€ 23,99
Papieren Paradijs
Geschreven door Marlinde Tamminga op 5 april 2021

Boeiend verhaal over een dappere vrouw die haar vertrouwde Nederland moet verlaten voor het onbekende Suriname. In het kleine wat ze kon doen lukt het haar toch groot verschil te maken in Suriname in het leven van de mensen om haar heen en dat vooral sprak mij aan.

voorraad onbekend
€ 2,95
Jozua en jericho
Geschreven door Jan de vries op 10 februari 2021

Mooi toegankelijk boek

Lichtinslag Guetta, Jennifer
voorraad onbekend
€ 19,95
Waargebeurd en indringend
Geschreven door Marleen Vos op 3 februari 2021

In dit geweldige boek getuigt de schrijfster van overwinning over het kwaad, over de duisternis, over de onzichtbare machten en krachten waarover Jezus heeft gezegevierd! Jennifer geeft in dit boek een eerlijk, openhartig en moedig verslag van het hele proces waar zij en haar gezin doorheen zijn gegaan. Ontroerend is ook om te ontdekken wat er gebeurt in de geestelijke wereld als je van Jezus gaat getuigen: dan wordt het kwaad ontmaskerd en teniet gedaan!

Lichtinslag Guetta, Jennifer
voorraad onbekend
€ 19,95
Krachtig getuigenis!
Geschreven door Jan-Willem op 18 januari 2021

Dit boek is een krachtig getuigenis van de geestelijke strijd die zich momenteel in Nederland en op andere plekken in de wereld afspeelt. Als je twijfels hebt over het bestaan van God, demonen en engelen dan is dit boek echt een aanrader. Ook als je zelf veel strijd ervaart en effectiever wilt strijden voor Gods Koninkrijk kan dit boek een belangrijke doorbraak betekenen. De duivel is een grote leugenaar. Zodra zijn werken in het licht worden gebracht, is de kracht eruit. God zegene Jennifer en Eliahu voor hun moed en volharding!