Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Recensies

16 recensies geschreven
pagina 1 van 2
voorraad onbekend
€ 2,95
Jozua en jericho
Geschreven door Jan de vries op 10 februari 2021

Mooi toegankelijk boek

Lichtinslag Guetta, Jennifer
voorraad onbekend
€ 17,95
Waargebeurd en indringend
Geschreven door Marleen Vos op 3 februari 2021

In dit geweldige boek getuigt de schrijfster van overwinning over het kwaad, over de duisternis, over de onzichtbare machten en krachten waarover Jezus heeft gezegevierd! Jennifer geeft in dit boek een eerlijk, openhartig en moedig verslag van het hele proces waar zij en haar gezin doorheen zijn gegaan. Ontroerend is ook om te ontdekken wat er gebeurt in de geestelijke wereld als je van Jezus gaat getuigen: dan wordt het kwaad ontmaskerd en teniet gedaan!

Lichtinslag Guetta, Jennifer
voorraad onbekend
€ 17,95
Krachtig getuigenis!
Geschreven door Jan-Willem op 18 januari 2021

Dit boek is een krachtig getuigenis van de geestelijke strijd die zich momenteel in Nederland en op andere plekken in de wereld afspeelt. Als je twijfels hebt over het bestaan van God, demonen en engelen dan is dit boek echt een aanrader. Ook als je zelf veel strijd ervaart en effectiever wilt strijden voor Gods Koninkrijk kan dit boek een belangrijke doorbraak betekenen. De duivel is een grote leugenaar. Zodra zijn werken in het licht worden gebracht, is de kracht eruit. God zegene Jennifer en Eliahu voor hun moed en volharding!

Ongepland Johnson, Abby
voorraad onbekend
€ 14,99
Indrukwekkend: durf jij te kijken?
Geschreven door Maarten Pijnacker Hordijk op 12 november 2020

Durven pro-choice mensen (die voor de onbelemmerde vrije keus van de vrouw zijn) naar deze film te kijken?

voorraad onbekend
€ 20,95
De liefde van jezus en de Psalmen
Geschreven door Yochanan op 23 oktober 2020

prachtige serie in de categorie geloofsopbouw.

Oer Oranje, Corien; Dekker, Cees; Brink, Gij
voorraad onbekend
€ 14,99
Mooi!
Geschreven door GP op 19 oktober 2020

Mooi geschreven over de almacht van God die groter is dan een letterlijke lezing van Genesis 1!

voorraad onbekend
€ 8,-
Woorden van Gods liefde - Voor jou!
Geschreven door Niek op 28 augustus 2020

Dit boek raakt je hart, prachtig om cadeau te geven, warme teksten bij mooie foto's!

voorraad onbekend
€ 7,99
meest professionele christelijke film sinds jaren
Geschreven door Willem van den Berg op 24 augustus 2020

Hou jij ook altijd zo'n "amateur" gevoel over van een flink aantal christelijke films? Gelukkig zijn er pareltjes als Warroom, God's not dead, en dan nu "Do you believe". De vraag OF/WAT jij gelooft blijft de hele film bij je, en het leidt naar een ongelooflijk moment in de film waar op zeer bijzondere wijze alle hoofdpersonen elkaar treffen en het er op aan komt "Do you believe?"/Geloof jij? Enige minpuntje misschien het moment waarop de voorganger zich over een tas met geld ontfermt en pas later zegt dat hij het nooit zou hebben gebruikt. Maar dat is dan ook het enige en te vergeven

voorraad onbekend
€ 14,99
fantastische vertolking van Bunyan's boek
Geschreven door Willem van den Berg op 24 augustus 2020

Met voorzichtigheid begonnen we aan deze film, maar binnen een paar minuten zaten we helemaal in het verhaal. Zo herkenbaar onze weg hier op aarde als pelgrims! De verleidingen, het makkelijke van het nemen van een ander pad. De aankomst van pelgrim in de hemelse stad kwam recht in ons hart binnen: DAAR wil ik ook straks zijn! Zie uit naar het verhaal van Christiana! Verwacht geen perfecte Disney en houdt wel de leeftijdsgrens in de gaten! Maar een besliste aanrader, ook voor jong gelovigen!

Oer Oranje, Corien; Dekker, Cees; Brink, Gij
voorraad onbekend
€ 14,99
ontkracht de bijbel
Geschreven door Hans van den Berg op 24 augustus 2020

eigenlijk is het vrij eenvoudig: ontken de almacht van God in het wonder van de zesdaagse schepping, en daarmee zeg je expliciet dat alle andere wonderen in de bijbel (en nu) onmogelijk zijn. Bovendien is het een onleesbaar boek, niets van "fascinerende hervertelling", maar een uiting van de tijd waarin we leven, nl de eindtijd, waarin mensen die zich christen noemen niet langer de bijbelse waarheid willen horen en geloven, maar hun eigen "woord" schapen. Ik breng het boek niet eens naar de tweede hands winkel, maar rechtstreeks verscheurd naar oud papier