Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Rauw, Het eerlijke verhaal van David de

Het eerlijke verhaal van David de Vos

Lagendijk

RAUW - Het verhaal van David de Vos, rauw, eerlijk en onthullend!

Prijs: € 23,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789079807789
Auteur(s) : Lagendijk
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Go and Tell Media
Verschenen : Maart 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 256
Afmetingen : 231 x 150 x 26 mm
Gewicht : 484 gram
Beschrijving

Ontdek RAUW: Onthullende blik op de christelijke wereld

Duik diep in het onconventionele levensverhaal van David de Vos in het nieuwe boek van Marcel Langedijk, de auteur achter bejubelde biografieën over Gordon en Najib Amhali.

Al op jonge leeftijd wijdde David de Vos zijn leven aan het geloof. Jarenlang was hij een geliefde prediker, maar achter de schermen vocht hij een constante strijd met zijn eigen demonen. In RAUW deelt David op rauwe en ongefilterde wijze zijn unieke perspectief op de uitdagingen binnen het christelijk geloof en de persoonlijke worstelingen die hij heeft doorstaan.

Dit boek is meer dan een meeslepend levensverhaal; het is een confronterende reis naar binnen, een blik in een wereld waar veel christelijke leiders bezwijken onder de druk om een perfect imago te bewaren. David doorbreekt de façade en laat zien dat een leven met een masker onhoudbaar is.

Ben je klaar voor het meest onthullende gesprek over de christelijke wereld? Dan is RAUW een onmisbaar boek voor jou.

Bestel nu jouw exemplaar en laat je meeslepen door dit krachtige en inspirerende verhaal.

Om te worden wie hij nu is, heeft David een lange weg moeten afleggen. Een weg die hem af en toe deed wankelen, een weg langs een pittige jeugd vol pesters, hard werken en bidden om beterschap.

Dit boek vertelt over die weg, de pijn en vertwijfeling die die zij met zich meebrengt, maar het vertelt ook hoe je weer op het juiste pad kunt komen en hoe je het negatieve om kunt buigen in iets positiefs, in een zinvol en rijk leven. Niet omdat David alles weet, maar juist omdat hij niet alles weet. Want hij mag een man van God zijn, hij was ook een man die het af en toe niet meer wist – maar dat ruiterlijk durft toe te geven.

Velden met een * zijn verplicht